Elektronická podpora výuky lékařské informatiky na 2. LF UK - Feberová, Jitka; Kasal, Pavel; Hladíková, Marie; Polášek, Jan (MEFANET report, 2008)
V průběhu řešení rozvojového projektu „Tvorba multimediálních výukových pomůcek a integrace e-learnigu na Univerzitě Karlově“, byly vytvořeny katalogy výukových zdrojů, e-learningové kurzy pokrývající výuku lékařské informatiky na 2.LF UK ve všech studijních programech a metodické podklady pro tvůrce kurzů.
Keywords: internet; e-learningové kurzy; programovaná výuka jako téma; Medical Informatics; Information Systems; Česká republika; lékařská informatika; Moodle; Internet; Computer-Assisted Instruction; Czech Republic; Education, Medical; Educational Technology; studium lékařství; informační systémy; Educational Measurement; výuka - hodnocení; Programmed Instructions as Topic; počítačem řízená výuka; vyučovací postupy