Využití e-learningové formy výuky v oboru fyzioterapie - Sládková, Petra; Guřan, Zdeněk; Muchová, R (MEFANET report, 2008)
Využití e-learningové formy výuky spočívá pro obor fyzioterapie zejména v možnosti samostudia, ale zatím pouze teoretické části výuky. Dominantní formou zpracování těchto teoretických přednášek jsou ozvučené přednášky opatřené poznámkami.
Keywords: Medical Informatics Applications; Česká republika; Physical Therapy Specialty; Czech Republic; fyzioterapie (obor); programovaná výuka jako téma; využití lékařské informatiky; Programmed Instructions as Topic; počítačem řízená výuka; Computer-Assisted Instruction