Vývin porozumenia viet u intaktných slovensky hovoriacich detí v mladšom školskom veku - Marková, Jana; Mikulajová, Marína (Československá psychologie, 2012)
x
Keywords: lingvistika; Language; Comprehension; Child; lidé; Linguistics; pochopení; dítě; jazyk (prostředek komunikace); Humans