Hmotnostní spektrometrie – zdroj analytických informací - Friedecký, David; Lemr, Karel (Klinická biochemie a metabolismus, 2012)
Přehled pojednává o kvalitativních a kvantitativních parametrech hmotnostní spektrometrie.
Keywords: spektrální analýza; Mass Spectrometry; senzitivita a specificita; chemické techniky analytické; Sensitivity and Specificity; Spectrum Analysis; Isotopes; izotopy; hmotnostní spektrometrie; Chemistry Techniques, Analytical