Výuka na klinike urgentnej medicíny a medicíny katastrof Lekárskej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave - Masár, Oto; Brenner, Marcel; Przewlocki, Ireneusz; Sysel, Dušan; Belejová, Hana (Urgentní medicína, 2013)
Šiesty akademický rok vyučuje Klinika urgentnej medicíny a medicíny katastrof základný predmet Urgentná medicína a medicína katastrof ako povinný predmet. Predkladaný článok sa pokúša sumarizovať kladné i záporné skúsenosti, ktoré sa počas výuky vyskytli.
Keywords: Curriculum; Disaster Medicine; studium lékařství pregraduální; kurikulum; medicína katastrof; Education, Medical, Undergraduate