Technologie radiofrekvenční identifikace - Kohoutková, Lucie (Sestra (Praha), 2013)
RFID je moderní technologie identifikace objektů pomocí radiofrekvenčních vln. Neustále jsou vyvíjeny technologie pro zkvalitnění zdravotní péče a jednou z těchto technologií je právě využití radiofrekvenční identifikace.
Keywords: Patient Identification Systems; Radio Frequency Identification Device; identifikace na rádiové frekvenci - prostředky; identifikační systémy pacientů