Varianty ústavní a neústavní péče o seniory v ČR - Horáková, Adéla (Sestra (Praha), 2013)
Práce je zaměřena na možnosti České republiky při poskytování zdravotních a sociálních služeb pro seniory. Podchycuje problematiku stárnutí obyvatel České republiky.
Keywords: Housing for the Elderly; lidé; sociální péče; senioři; Social Welfare; zdravotní služby pro seniory; Aged; bydlení pro seniory; Health Services for the Aged; Humans