Vývoj neurorehabilitace v České republice v kontextu se světovou neurorehabilitací - Süssová, Jana (Neurologie pro praxi, 2013)
V úvodu se práce věnuje objasnění pojmu rehabilitace v současném pojetí a specifikaci neurorehabilitace. Dále pozornost zaměřuje na historii oboru, zabývá se organizační strukturou ve světovém i evropském prostředí a popisuje rovněž situaci v České republice. Závěr je věnován naší spolupráci na mezinárodním poli a poslednímu světovému kongresu Světové federace pro neurorehabilitaci.
Keywords: Patient Care Team; Rehabilitation; Česká republika; týmová péče o pacienty; Congresses as Topic; Czech Republic; kongresy jako téma; lidé; Nervous System Diseases; rehabilitace; Humans; nemoci nervového systému