Péče o ženu s diagnózou mrtvý plod - Navrátilová, Michaela (Sestra (Praha), 2013)
Článek se zabývá důvody a celkovou problematikou mrtvorozenosti plodů a péčí o ženu před porodem, během něj a po porodu mrtvého plodu.
Keywords: Female; perinatální mortalita; ženské pohlaví; Perinatal Mortality; lidé; Postoperative Care; mrtvorozenci; těhotenství; pooperační péče; Fetal Death; odumření plodu; komplikace těhotenství; pravý uhel pupečníku; Cesarean Section; Pregnancy Complications; Pregnancy; macerace; císařský řez; Humans