Laktózová intolerance - Fojík, Petr; Falt, Přemysl; Urban, Ondřej; Novosad, Pavel; Richterová, Ludmila; Bóday, Arpád (Practicus, 2013)
x
Keywords: vitamin D; mužské pohlaví; Male; potraviny; nesnášenlivost laktózy; senioři; Calcium; Female; Humans; Lactose Tolerance Test; lidé; Middle Aged; ženské pohlaví; lidé středního věku; vápník; Vitamin D; Statistics as Topic; mladiství; Young Adult; Child; dítě; Lactose Intolerance; Adolescent; léčivé přípravky; mladý dospělý; Pharmaceutical Preparations; statistika jako téma; laktózový toleranční test; dospělí; Adult; Food; Aged