Adaptácia a orientačné overovanie psychometrických charakteristík testu životnej orientácie LOT-R - Köverová, Miroslava; Ferjenčík, Ján (Československá psychologie, 2013)
x
Keywords: studenti; Adaptation, Psychological; Male; Slovakia; Self Concept; Slovenská republika; Models, Psychological; Adolescent; Expressed Emotion; sebepojetí; adaptace LOT-R; Life Style; mužské pohlaví; adaptace psychologická; průzkumy a dotazníky; faktorová analýza statistická; mladiství; pozitivní psychologie; Factor Analysis, Statistical; životní styl; lidé; psychologické modely; ženské pohlaví; Students; Humans; dispoziční optimismus; Psychology, Positive; emoční expresivita; Surveys and Questionnaires; Female