Použití diagnostického interview ADI-R a observační metody ADOS v diagnostice autismu - Dudová, Iva; Hrdlička, Michal (Československá psychologie, 2013)
x
Keywords: Developmental Disabilities; ADOS; Aspergerův syndrom; Autism Spectrum Disorder; Humans; diferenciální diagnóza; Observation; vývojové poruchy u dětí; autistická porucha; ADI-R; pozorování; Surveys and Questionnaires; mužské pohlaví; Autistic Disorder; psychologické testy; Psychological Tests; Diagnosis, Differential; Adolescent; Child Behavior; průzkumy a dotazníky; lidé; chování dětí; mladiství; diagnostika; dítě; Child; Male; Asperger Syndrome; poruchy autistického spektra