Erektilní dysfunkce a mezioborový pohled na jejich léčbu - Zvěřina, Jaroslav (Urologie pro praxi, 2013)
Přehled současných názorů na mezioborové aspekty terapie mužů s poruchami erekce. Poruchy erekce jsou psychosomatickou jednotkou. Jejich léčba vyžaduje syntézu psychoterapeutických (sexoterapeutických) a biologických přístupů.
Keywords: dospělí; Drug Therapy; erektilní dysfunkce; Adult; týmová péče o pacienty; lidé; farmakoterapie; Erectile Dysfunction; Patient Care Team; Sildenafilum; psychoterapie; diagnostické techniky urologické; Psychotherapy; Humans; Male; mužské pohlaví; Diagnostic Techniques, Urological