Elektronická ošetřovatelská dokumentace stomií - Kocourková, Jana; Malá, Tereza (Sestra (Praha), 2013)
x
Keywords: elektronické zdravotní záznamy; ošetřovatelská elektronická dokumentace; stomie; Nursing Records; lidé; Nurse Clinicians; Electronic Health Records; ošetřovatelské záznamy; stomická sestra; zavedení chirurgických vývodů; Ostomy; zdravotní sestry v klinické praxi; Humans