Genetika rázštepových chýb pery a podnebia - Repiská, Vanda; Vojtaššák, Ján; Demjénová, Ludmila; Malová, Jana (Gynekológia pre prax, 2004)
Práca prezentuje súčasný stav poznatkov o etiopatogenéze rázštepov pery a podnebia.
Keywords: cleft lip and palate, aethiopathogenesis; rázštep pery a podnebia, etiopatogenéza