Placenta percreta – kazuistika - Chládeková, Danuta; Máňová, Andrea; Sládeček, Alexander; Zajacová, Mária (Gynekológia pre prax, 2012)
Autori prezentujú kazuistiku a podávajú prehľad o manažmente pôrodu a popôrodného obdobia pri poruchách implantácie placenty. Poruchy implantácie placenty a následné komplikácie predstavujú vážne riziko materskej morbidity, či dokonca mortality.
Keywords: placenta accreta, placenta praevia, postpartálna hysterektómia; placenta praevia, placenta accreta, postpartal hysterectomy