„urýchlenie prezentácií vedeckých objavov“ a ich aplikácia na slovensku - Gvozdjáková, Anna (Interná medicína, 2013)
V dňoch 15. – 17. júla 2013 sa konala 2nd International Conference and Exhibition on Nutritional Science & Therapy vo Philadelphii, USA ako 105. konferencia OMICS Group. OMICS Group Conferences (USA) organizuje svetové konferencie zamerané na „urýchlenie prezentácií vedeckých objavov“.