Karcinom šourku - Alešin, D; Boleloucký, Vítězslav; Jurásková, Jana; Čížek, Tomáš (Urologie pro praxi, 2014)
Tento článek s kazuistikou prezentuje postup a konečný výsledek v současné době vzácného onemocnění – karcinomu šourku.
Keywords: Lymphatic Diseases; karcinom skrota; Male; Scrotum; emaskulinizace; Middle Aged; lymfatické nemoci; skrotum; Urethra; Diagnosis, Differential; mužské pohlaví; Urologic Surgical Procedures, Male; Genital Neoplasms, Male; urologické chirurgické výkony u mužů; nádory mužských pohlavních orgánů; lidé; Humans; diferenciální diagnóza; uretra; chirurgické stomie; spinocelulární karcinom; lidé středního věku; Carcinoma, Squamous Cell; Surgical Stomas