Alveokokóza – závažná helmintozoonóza ohrozujúca život človeka - Szilágyiová, Mária; Laca, Ľudovít; Šimeková, Katarína; Poláček, Hubert; Antolová, Daniela; Nováková, Elena (Interná medicína, 2014)
V práci sú prezentované skúsenosti autorov s diagnostikou a liečbou alveokokózy, konfrontované s bibliografickými údajmi iných odborníkov zaoberajúcich sa touto problematikou.
Keywords: Echinococcus multilocularis, presentation, diagnostic process, therapy; Echinococcus multilocularis, výskyt, diagnostika, liečba