Právní úprava vazektomie v České republice - Zámečník, Libor (Urologie pro praxi, 2014)
Autor prezentuje bývalou a současnou podobu právní úpravy vazektomie v České republice.
Keywords: sterilizace; vasektomie; dospělí; Sterilization; Česká republika; Vasectomy; zákonodárství lékařské; lidé; Female; mužské pohlaví; antikoncepce; Contraception; Male; Legislation, Medical; Czech Republic; Adult; ženské pohlaví; Humans