Mictonorm Uno® 45 mg – nová terapeutická možnost pro hyperaktivní močový měchýř a neurogenní hyperaktivitu detruzoru - Burešová, Eva (Urologie pro praxi, 2014)
Hlavním faktorem pro volbu antimuskarinika v terapii hyperaktivního močového měchýře je výběr účinné látky s dobrým efektem a zároveň minimem nežádoucích účinků. Flexibilní dávkování preparátů přispívá k ideálnímu klinickému stavu – dosažení optimálního kompromisu mezi účinností a snášenlivostí. Díky přípravku Mictonorm Uno®, dostupného nyní ve dvou různých silách 30 mg a 45 mg, spolu s již zavedenými preparáty obsahujícími propiverin s okamžitým uvolňováním (Mictonorm® 15 mg a Mictonetten® 5 mg) bude možné splnit tyto léčebné cíle ještě lépe. Terapeutické výhody osvědčeného antimuskarinika s ojedinělým duálním mechanizmem účinku s pozvolným uvolňováním jsou způsobené stálejší plazmatickou koncentrací léčiva v průběhu 24 hodin. Díky tomu je dosaženo dobré účinnosti a ještě lepší snášenlivosti léčby pacientem.
Keywords: Urinary Bladder, Overactive; urologické látky; léky s prodlouženým účinkem; hyperaktivní močový měchýř; neurogenní močový měchýř; Delayed-Action Preparations; chinuklidiny; Advertising; Quinuclidines; Tetrahydroisoquinolines; Urinary Bladder, Neurogenic; antagonisté muskarinových receptorů; benziláty; propiverin; Benzilates; Muscarinic Antagonists; Urological Agents; lidé; Humans; inzerce jako téma; tetrahydroisochinoliny