Vladimír Lemon a hudba v korespondenci z let 2009–2010 - Herold, Ivan (Anesteziologie a intenzivní medicína, 2014)
Ve výňatcích z osobní korespondence s Vladimírem Lemonem představuje autor odborné veřejnosti skrytou hudební tvář významné osobnosti české anesteziologie a resuscitace.
Keywords: hudba; Music; anesteziologie; Anesthesiology