Co je to časové tělo? - Hogenová, Anna (PsychoSom, 2012)
Aristotelský a heideggerovský čas, tělo z hlediska temporality
Keywords: Mind-Body Relations, Metaphysical; čas; metafyzické vztahy mezi duší a tělem; filozofie; lidské tělo; Time; Humans; lidé; Human Body; Philosophy; Disease; nemoc