Využití interaktivní znalostní hry pro zpětnou vazbu vzdělávání - Bradna, Jan (Cesta k modernímu ošetřovatelství, 2014)
Autor příspěvku prezentuje zkušenosti s využíváním originální interaktivní znalostní hry. Tu lze využít pro zjištění úrovně znalostí zaměstnanců v určité oblasti a díky tomu lépe naplánovat vzdělávací aktivity. Hra je však dobře využitelná i pro získávání zpětné vazby na účinnost již proběhlých vzdělávacích akcí v rámci zdravotnického zařízení.
Keywords: zdravotnická zařízení; Feedback; Education; Hospitals, Teaching; znalosti; interaktivní znalostní hry; nemocnice fakultní; výzkumné techniky; Humans; Education, Professional; zpětná vazba; vzdělávání odborné; lidé; Knowledge; Education, Continuing; Health Facilities; kontinuální vzdělávání; výchova a vzdělávání; Investigative Techniques