Kritéria ochrany práv v sociálních službách - Strnad, Jan (Řízená kvalita ve zdravotní a sociální sféře, 2013)
Cílem příspěvku je seznámit účastníky o klíčových prvcích ochrany práv uživatelů v návrhu nových standardů kvality sociálních služeb a jejich kritérií. Návrh je jedním z výstupů projektu MPSV Inovace systému kvality v sociálních službách.
Keywords: lidé; Human Rights; Social Work; sociální práce; lidská práva; Humans