Self-evaluation of kindergartens in the net of the health supporting schools programme - Syslová, Zora (School and Health 21, 2009, 2009)
Příspěvek se pokouší vystihnout proces hodnocení mateřských škol přijatých do sítě Programu podpory zdraví ve školách. Pozornost bude věnována především tvorbě kritérií pro hodnocení výsledků, na nichž v současné době pracuje tým lektorek a vedení Programu podpory zdraví v mateřských školách. V závěru příspěvku bude autorka informovat o připravované publikaci, která by měla obsahovat všechny nástroje pro vlastní hodnocení školy vytvořené týmem autorek Programu podpory zdraví v mateřských školách.
Keywords: školní vzdělávací program; oblasti hodnocení; vlastní hodnocení školy; Reference Standards; kriteria; Humans; školky; evaluace; Child, Preschool; referenční standardy; lidé; Child Rearing; výchova dítěte; Schools, Nursery; hodnocení; Child; indikátory; předškolní dítě; dítě; Healthy People Programs; programy Healthy People; nástroje