Conditions for primary drug prevention in Czech schools - Čech, Tomáš (School and health 21. 3, 2008, 2008)
Příspěvek situací ve vztahu k podmínkám realizace primární drogové prevence v zá kladních školách. Přináší informace o dokumentech, podle kterých se realizace prevence řídí, zkušenosti ze škol a návrhy na změny v přístupu k drogové problematice včetně konceptu protidrogové prevence.
Keywords: školy; Primary Prevention; drogy; učitelé; primární drogová prevence; Humans; Substance-Related Disorders; poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek; výchova a vzdělávání; Education; Adolescent; Dependency, Psychological; drogová závislost; Schools; School Teachers; primární prevence; závislost (psychologie); výchova dítěte; lidé; mladiství; Child Rearing; Health Education; zdravotní výchova; dítě; Child