Porovnání interakce chodidla a obuvi u závodníků severské kombinace při běhu na lyžích a na kolečkových lyžích - Charousek, Jan; Jandová, Soňa; Šeflová, Iva; Sádek, Petr; Šlechta, Pavel; Chládek, Matěj (Česká kinantropologie, 2015)
x
Keywords: Running; Skiing; svalová síla - dynamometr; lyžování; Data Interpretation, Statistical; obuv; rozdíly hodnot na levé a pravé noze; lidé; běh; doba kontaktu s podložkou; maximální tlak; interpretace statistických dat; Humans; tělesná výkonnost; Muscle Strength Dynamometer; Physical Fitness; Shoes