Ohlednutí za slavnostním otevřením rekonstruovaného lůžkového resuscitačního oddělení Nemocnice Na Františku v roce 1999 - Herold, Ivan (Anesteziologie a intenzivní medicína, 2015)
Historické vzpomínky s fotodokumentací na slavnostní otevření nového lůžkového oddělení ARO v nemocnici Na Františku v roce 1999.
Keywords: lidé; Anesthesia Department, Hospital; Humans; anesteziologické oddělení nemocnice