Genoderam lucidum - nejzásaditější rostlina na světě, superpotravina (Causa subita, 2015)
Je nazývána také Reishi, Ling-Zhi či Leskokorka lesklá a není ve světě ničím novým, již po několik tisíc let je používána v tradiční čínské medicíně pro léčbu široké škály onemocnění a zdravotních potíží. Ganoderma lucidum se v poslední době dostává do povědomí širší veřejnosti a je doporučována lékaři k podpoře léčby řady zdravotních problémů a onemocnění, a to bez vedlejších účinků.
Keywords: Drugs, Chinese Herbal; fytogenní protinádorové látky; imunitní systém; Reishi; Antineoplastic Agents, Phytogenic; Humans; léky rostlinné čínské; lidé; fytoterapie; Phytotherapy; Inactivation, Metabolic; Ling-Zhi; Lesklokorka lesklá; Ganoderma lucidum; reishi; Immune System; metabolická inaktivace