Aflibercept - Kubala, Eugen (Farmakoterapie, 2015)
x
Keywords: kombinovaná farmakoterapie; aflibercept; Humans; rekombinantní fúzní proteiny; lidé; intravenózní infuze; Colorectal Neoplasms; Clinical Trials, Phase I as Topic; Clinical Trials, Phase III as Topic; Angiogenesis Inhibitors; receptory vaskulárního endoteliálního růstového faktoru; Infusions, Intravenous; Receptors, Vascular Endothelial Growth Factor; Neoplasm Metastasis; Clinical Trials, Phase II as Topic; Recombinant Fusion Proteins; klinické zkoušky, fáze II jako téma; Drug Evaluation; Drug Therapy, Combination; inhibitory angiogeneze; metastázy nádorů; klinické zkoušky, fáze I jako téma; kolorektální nádory; hodnocení léčiv; klinické zkoušky, fáze III jako téma