Frekvence vybavování snů a nočních můr ve vztahu k alexithymii a dalším osobnostním proměnným - Klůzová Kráčmarová, Lucie; Plháková, Alena (Československá psychologie, 2015)
x
Keywords: Male; absorpce; sny; mentální hranice; Dreams; Surveys and Questionnaires; Affective Symptoms; alexithymie; Humans; osobnost; noční můry; mužské pohlaví; Female; Personality; afektivní symptomy; vybavování snů; Students; ženské pohlaví; průzkumy a dotazníky; Adult; Absorption; výzkum; lidé; dospělí; Statistics as Topic; studenti; Research; statistika jako téma