Externí studie výplní: Fill-Up! Coltene - Sedláková, Paulina; Bortolotto, Tissiana; Krejčí, Ivo (StomaTeam, 2015)
Duálně tuhnoucí kompozitní pryskyřice jako potenciální výplňový materiál typu bulk-fill pro výplně kavit II. třídy
Keywords: Dental Bonding; zubní pryskyřice - tuhnutí chemickou cestou; vazba zubní; materiály pro překrytí zubní dřeně a pulpektomii; Pulp Capping and Pulpectomy Agents; Self-Curing of Dental Resins; Dental Marginal Adaptation; zubní marginální adaptace