Nebezpečný rodič - Juráková, Kristýna (Pediatrie pro praxi, 2015)
Úrazy jako dětští lékaři vídáme denně, dalo by se říct, že k dětství patří. Mnohé z nich jsou naštěstí jen drobné a brzy na ně zapomene dítě i lékař. Jsou však i takové, které zanechají stopu na celý život, pokud jen tu paměťovou, je to ta lepší varianta. Tři úrazy, které si na našem oddělení budeme pamatovat jistě dlouho, vám chci nabídnout v následujícím krátkém sdělení.
Keywords: kojenec; Infant; Child; dítě; rodiče; úrazy v domácnosti; lidé; Parents; Humans; Accidents, Home