Efekt fixní kombinace dapagliflozin/metformin na kompenzaci vitálního seniora - Radová, Blanka (Kazuistiky v diabetologii, 2015)
Kazuistika ukazuje použití fixní kombinace dapagliflozin/metformin u vitálního seniora s velmi dobrým efektem na kompenzaci diabetu a compliance nemocného.
Keywords: Treatment Outcome; fixní kombinace léků; Diabetes Mellitus, Type 2; Sodium-Glucose Transport Proteins; lidé; senioři; mužské pohlaví; Male; metformin; Aged; diabetes mellitus 2. typu; Drug Combinations; transportní proteiny pro sodík a glukosu; výsledek terapie; Metformin; Humans