Možnosti využití tematicko-apercepčního testu při diagnostice sociální kognice u osob se schizofrenií - Hosáková, Kristýna; Lečbych, Martin (Československá psychologie, 2016)
x
Keywords: Male; Middle Aged; Interpersonal Relations; Adult; interpersonální vztahy; tematický apercepční test; dospělí; mužské pohlaví; Social Cognition; Schizophrenia, Paranoid; Schizophrenic Psychology; kognice; schizofrenie (psychologie); lidé; ženské pohlaví; paranoidní schizofrenie; Humans; sociální kognice; Thematic Apperception Test; Social Cognition and Object Relations Scale (SCORS); psychiatrické posuzovací škály; Female; Psychiatric Status Rating Scales; lidé středního věku; Cognition