Maligní mezoteliom pleury, současnost a perspektivy - Kolek, Vítězslav (Postgraduální medicína, 2016)
x
Keywords: Disease Attributes; Biopsy; radioterapie; Humans; nádory pleury; Palliative Care; klinický obraz nemoci; Pleural Neoplasms; Thoracic Surgery; lidé; humanizované monoklonální protilátky; Epidemiology; biologická terapie; Diagnostic Imaging; Biomarkers; Immunotherapy; Radiotherapy; biopsie; epidemiologie; Antibodies, Monoclonal, Humanized; bevacizumab; biologické markery; Outcome and Process Assessment, Health Care; Mesothelioma; mezoteliom; hrudní chirurgie; Czech Republic; paliativní péče; Bevacizumab; Statistics as Topic; genetické testování; diagnostické zobrazování; Genetic Testing; Česká republika; statistika jako téma; imunoterapie; Biological Therapy; výsledky a postupy - zhodnocení (zdravotní péče)