Neuroendokrinní nádory plic - Černovská, Markéta (Postgraduální medicína, 2016)
x
Keywords: bronchoskopie; Pulmonary Surgical Procedures; počítačová rentgenová tomografie; nádory plic; Radiography, Thoracic; rentgendiagnostika hrudníku; hyperplazie; Lung Neoplasms; Small Cell Lung Carcinoma; Humans; Drug Therapy; International Classification of Diseases; neuroendokrinní nádory; malobuněčný karcinom plic; karcinoid; klinické laboratorní techniky; farmakoterapie; lidé; Neuroendocrine Tumors; Hyperplasia; Carcinoid Tumor; Diagnostic Techniques, Respiratory System; velkobuněčný karcinom; Tomography, X-Ray Computed; mezinárodní klasifikace nemocí; Clinical Laboratory Techniques; Statistics as Topic; diagnostické techniky dýchacího ústrojí; Carcinoma, Large Cell; statistika jako téma; chirurgie plic; Bronchoscopy