Výuka tělesné výchovy na základních školách v České republice - Flemr, Libor (Česká kinantropologie, 2015)
x
Keywords: Česká republika; Czech Republic; tělesná výchova; Physical Education and Training; Schools; Male; školy; lidé; Female; mužské pohlaví; ženské pohlaví; Surveys and Questionnaires; Humans; průzkumy a dotazníky