Opatrovnické znalecké posudky - doporučení, námitky a úskalí - Pavlát, Josef; Matoušek, Oldřich (Česká a slovenská psychiatrie, 2016)
x
Keywords: Divorce; dospělí; směrnice jako téma; znalecký posudek; rodičovství; výchova dítěte; dítě; Child Rearing; Professional Role; Adult; Expert Testimony; vztahy mezi rodiči a dětmi; rozvod; Child Welfare; lidé; role odborníka; sociální péče o dítě; Parenting; Family Conflict; rodiče; opatrovnictví dítěte; Child Custody; Parents; Guidelines as Topic; Parent-Child Relations; rodinné vztahy; Family Relations; Child; porozvodové uspořádání; konflikt v rodině; Humans