Aktuální možnosti preindukce a indukce porodu prostaglandiny v České republice - Hostinská, Eliška; Ľubušký, Marek (Postgraduální medicína, 2016)
x
Keywords: Misoprostol; misoprostol; Cervical Ripening; zrání děložního hrdla; Pregnancy; Humans; děložní kontrakce; měření délky hrdla děložního; Female; lidé; Cervical Length Measurement; Dinoprostone; Prostaglandins E, Synthetic; Labor, Obstetric; ženské pohlaví; Prostaglandins E; prostaglandiny E; Uterine Contraction; těhotenství; prostaglandiny E syntetické; dinoproston; porodní děj