Význam moderních antikoncepčních metod pro snížení potratovosti - Fait, Tomáš (Postgraduální medicína, 2016)
x
Keywords: Male; Abortion, Legal; nitroděložní antikoncepční prostředky; potrat legální; kontraceptiva orální kombinovaná; mužské pohlaví; antikoncepce bariérová; Intrauterine Devices; Contraception; Contraception, Barrier; lidé; ženské pohlaví; Contraceptives, Postcoital, Hormonal; sterilizace reprodukční; Humans; antikoncepce; kontraceptiva postkoitální hormonální; Sterilization, Reproductive; Female; Contraceptives, Oral, Combined