Nejnovější přístupy k léčbě hepatitidy C, reálná naděje k její eliminaci? - Beneš, Luděk (Praktické lékárenství, 2016)
Významný pokrok v léčbě hepatitidy C, reálná naděje úspěšné léčby. Nejnovější používaná léčiva a současné možnosti léčby.
Keywords: Oligopeptides; Benzimidazoles; Antiviral Agents; NS5A proteinové inhibitory; polymerázové inhibitory; hepatitida C; Hepatitis C; antivirové látky; Quantitative Structure-Activity Relationship; benzimidazoly; ombitasvir; Macrocyclic Compounds; Structure-Activity Relationship; lidé; Proline; oligopeptidy; Sulfonamides; boceprevir; prolin; anilidy; sofosbuvir; uracil; telaprevir; Humans; Simeprevir; makrocyklické sloučeniny; paritaprevir; sulfonamidy; daklatasvir; Uracil; simeprevir; Sofosbuvir; vztahy mezi strukturou a aktivitou; ledipasvir; Anilides; kvantitativní vztahy mezi strukturou a aktivitou