Nové léky v andrologii - Trávníček, Ivan (Praktické lékárenství, 2016)
x
Keywords: inhibitory fosfodiesterasy 5; Premature Ejaculation; Erectile Dysfunction; Selective Serotonin Reuptake Inhibitors; Microbial Collagenase; injekce do léze; Clostridium histolyticum; lidé; předčasná ejakulace; erektilní dysfunkce; Benzylamines; benzylaminy; Naphthalenes; selektivní inhibitory zpětného vychytávání serotoninu; indurace penisu; Phosphodiesterase 5 Inhibitors; Male; Injections, Intralesional; naftaleny; mikrobiální kolagenasa; mužské pohlaví; Penile Induration; Humans