Šišák bajkalský (Scutellaria Baicalensis Georgi) a jeho účinky na nervový systém - Navrátilová, Zdeňka; Patočka, Jiří (Psychiatrie (Praha, Print), 2016)
x
Keywords: klinická studie jako téma; Plants, Medicinal; Clinical Studies as Topic; šišák bajkalský; Neurodegenerative Diseases; Humans; léčivé rostliny; nervový systém; lidé; neurodegenerativní nemoci; fytoterapie; Phytotherapy; Scutellaria baicalensis; Nervous System