Kontrastní vyšetření trávicí trubice - Hořejš, Josef; Vojtíková, Martina (Postgraduální gastroenterologie & hepatologie, 2016)
x
Keywords: kontrastní vyšetření; Iodine; Diagnostic Techniques, Digestive System; jod; diagnostické techniky gastrointestinální; lidé; baryova suspenze; Gastrointestinal Tract; Barium; gastrointestinální trakt; radiografie; Radiography; kontrastní látky; baryum; Contrast Media; Humans