Diagnostika preklinického stadia dilatační kardiomyopatie u dobrmanů - Kvapil, Roman (Veterinární lékař, 2016)
x.
Keywords: Cardiotonic Agents; benazepril; psi; kardiotonika; Angiotensin-Converting Enzyme Inhibitors; benzazepiny; Dogs; časná diagnóza; natriuretický peptid typu B; Pyridazines; pimobendan; inhibitory ACE; Benzazepines; Antihypertensive Agents; pyridaziny; Biomarkers; zvířata; Cardiomyopathy, Dilated; Troponin I; Phosphodiesterase Inhibitors; biologické markery; inhibitory fosfodiesteras; troponin I; Early Diagnosis; Animals; Natriuretic Peptide, Brain; antihypertenziva; dilatační kardiomyopatie