Arteficiální náhrady kosti - Koníček, Petr (Časopis lékařů českých, 2016)
Uvádíme základní členění náhrad kostní tkáně s jejich klady a zápory, s důrazem na arteficiální náhrady; dále vlastní zkušenosti se dvěma typy náhrad používanými na našem pracovišti a také výhledy biologické augmentace kostní tkáně.
Keywords: Prostheses and Implants; hojení ran; transplantace kostí; protézy a implantáty; Allografts; Bone Substitutes; kostní náhrady; Humans; lidé; alografty; Bone Transplantation; Wound Healing