Změny tělesného složení u klientek čtyřměsíčního pohybového programu s prvky funkčního tréninku - Kinkorová, Ivana; Stránská, Eva; Komarc, Martin (Česká kinantropologie, 2016)
x
Keywords: dospělí; Body Composition; Middle Aged; programy na snížení hmotnosti; lidé středního věku; Circuit-Based Exercise; lidé; Female; Weight Reduction Programs; index tělesné hmotnosti; složení těla; kruhové cvičení; Body Weight Changes; Body Mass Index; změny tělesné hmotnosti; Adult; ženské pohlaví; Humans