Súvislosti behaviorálnych symptómov a symptómov ADHD počas liečby metylfenidátom - Hrtánek, Igor; Ondrejka, Igor; Tonhajzerová, Ingrid; Nosáľová, Gabriela (Česká a slovenská psychiatrie, 2017)
x
Keywords: poruchy chování u dětí; Female; Psychometrics; dítě; psychometrie; pozornost; výsledek terapie; ženské pohlaví; Methylphenidate; Adolescent; Attention; Impulsive Behavior; lidé; Treatment Outcome; impulzivní chování; methylfenidát; Child Behavior Disorders; Attention Deficit Disorder with Hyperactivity; prospektivní studie; Male; Prospective Studies; psychiatrické posuzovací škály; hyperkinetická porucha; Child; mužské pohlaví; mladiství; Psychiatric Status Rating Scales; Humans